Impressum

Podjetje NA LETALIŠČE, prevoz potnikov d.o.o. (skrajšano Na Letališče d.o.o.) je registrirano pri okrožnem sodišču v Ljubljani pod matično številko 6579698. naLetališče.si je zaščitena blagovna znamka podjetja Na Letališče d.o.o.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2014 s primarnim ciljem izvajanja prevozov oseb na bližnja letališča in v večja mesta. Prevozi naLetališče.si so se razvili iz potreb prevoza lastnih potnikov družinskega turističnega podjetja/hotela in so sčasoma iz zasebnih prevozov prerasli v samostojno dejavnost opravljanja prevozov, dostopnih vsem potnikom.

Najpomembnejše značilnosti naših storitev so zanesljivost, točnost in prilagodljivost. Na teh značilnostih gradimo našo znamko in želimo tako potniku ponuditi brezskrbno potovanje in pristno izkušnjo.

Bodisi, da potujete na letališče, pristanišče, železniško postajo, mogoče v center mesta ali z družbo na izlet, se bomo potrudili ponudili najugodnejšo opcijo prevoza.

Prevozi naLetališče.si so zaradi uporabe sodobnih vozil z nizkimi emisijami izpušnih plinov in združevanja potnikov ekološki in energetsko učinkoviti način prevoza, ki povečuje mobilnost in s tem pripomore k izboljšanju kakovosti življenja vseh nas.

Do konca leta 2014 pričakujemo vidnejšo rast podjetja in s tem možnosti za zaposlitev novih sodelavcev, ki se bodo pridružili našemu kolektivu.

Vaš naLetališče.si kolektiv!

Povezujemo Slovenijo s Svetom!Kontakt:

Telefon: +386 (0)40 935 385
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
facebook: facebook.com/naletalisce.si


Podjetje: NA LETALIŠČE, prevoz potnikov d.o.o.
Sedež: Trebinjska ulica 2, 1000 Ljubljana
Matična št.: 6579698
Davčna št.: 92418163
Direktor: Marino Budinoski
Banka: Nova KBM d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, 2505 Maribor
IBAN: SI56 0433 1000 2256 141
BIC: KBMASI2X