O nas

naLetališče.si smo izvajalec cestnih prevozov potnikov iz Slovenije do pomembnejših mednarodnih letališč osrednje Evrope, kot tudi do večjih mest in pristanišč, potnike pa udobno peljemo tudi na izlete, smučanje, prireditve, koncerte, zabave, sejme ... Posameznikom ali skupinam nudimo cenovno ugodne in udobne prevoze, s poudarkom na varnosti, ki jo zagotavljamo z redno kontrolo naših vozil in izobraževanjem naših voznikov.

Turističnim agencijam, hotelom, podjetjem... nudimo cenovno ugodne standard in business prevoze ter najem z voznikom, pod posebnimi, prilagojenimi pogoji in takojšnjo potrditvijo z naše strani.

Pri zbirnih prevozih z združevanjem potnikov pri naLetališče.si poskrbimo, da dobite najugodnejšo ceno prevoza do vaše destinacije, obenem pa z združevanjem v isto vozilo skrbimo tudi za okolje.

naLetališče.si nudi tudi nizkocenovne zasebne prevoze, tako posameznikom kot skupinam, pri čemer gre za prevoz po naročilu, ob urah, vstopni in končni destinaciji, ki jih določi naročnik prevoza (posameznik oz. skupina). Takemu prevozu ne dodajamo drugih potnikov.

naLetališče.si smo mlad kolektiv, ki skuša popotnikom približati cenovno čimbolj ugodne cestne prevoze, obenem pa nudimo kakovostno in zanesljivo storitev tudi turističnim agencijam, hotelom in podjetjem ter skrbimo za varnost in udobje potnikov in ostalih udeležencev v prometu, pri čemer ne pozabljamo na skrb za okolje.

Na portalu naLetališče.si se neprestano trudimo prikazati vse potrebne informacije za brezskrbno pot ter načrtovanje vašega potovanja in smo vam vedno na voljo glede dodatnih informacij.

Vaš naLetališče.si kolektiv!

Povezujemo Slovenijo s Svetom!


Telefon: +386 (0)40 935 385
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
facebook: facebook.com/naletalisce.si

Podjetje: NA LETALIŠČE, prevoz potnikov d.o.o.
Sedež: Trebinjska ulica 2, 1000 Ljubljana
Davčna št.: 92418163
Direktor: Marino Budinoski
Banka: Nova KBM d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, 2505 Maribor
IBAN: SI56 0433 1000 2256 141
BIC: KBMASI2X